Eten op Pukkelpop

(H)eerlijk eten op Pukkelpop

Naast een goedgevulde affiche gaat Pukkelpop ook dit jaar voor een culinaire topeditie. De groentesnoeper, carnivoor, fijnproever, zoetekauw, vreetzak, health foodie; er is spreekwoordelijk spek voor ieders bek.

Food Wood

Food Wood, met de meest populaire foodtrucks van dit moment, is een vaste waarde op Pukkelpop. Op een idyllisch grasveld achter de Marquee, net naast de Lift kan iedereen met grote of kleine honger terecht.
Op Food Wood zit je goed voor een heerlijk ontbijt of deugddoend diner, voor een verrukkelijk voorgerecht en duivels lekker dessert. Alles bereid met veel zorg, liefde én speciale aandacht voor veganistische, vegetarische, gluten- en lactosevrije varianten.

Praktisch
Locatie: achter de Marquee, net naast de Lift
Openingsuren: van donderdag 17 augustus tot en met zaterdag 19 augustus, van 11.00u – 23.00u

Cookpit

Cookpit staat voor de tweede keer op rij op Pukkelpop. Het concept, waarbij leerlingen van de Hasseltse hotelschool koken en opdienen, blijft hetzelfde als vorig jaar maar de locatie spreekt deze keer nog meer tot de verbeelding: of wat dacht je van een tafeltje food sharing mét zicht op de Main Stage. Op het menu staan culinair en creatief hoogstaande lekkernijen: Funky Tastings. Om de summer feel compleet te maken worden aan de Cookpitarea ook lekkere cocktails geserveerd.

Praktisch
Locatie: recht tegenover de Main Stage, naast het Pukkelpop Café
Openingsuren: van donderdag 17 augustus tot en met zaterdag 19 augustusvan 11.00u tot 16.00u: cocktailbar
van 16.00u tot 22.00u: cocktailbar en keuken

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!