25 kleine scampi’s gepeld en darmkanaal verwijdert
50 g mihoen
125 g bamboe uit blik
sambal naar smaak
1 eetlepel maïsolie
1 eetlepel fijngehakte peterselie
zout
Fruit de paprika, ajuin en wortel 5 minuten aan in maïsolie.
Voeg gember en look toe en stoof een 3 tal minuten mee.
Giet er de kippenbouillon bij en laat 5 minuten koken.
Voeg er de garnalen, kip, bamboe en mihoen aan toe en laat 3 minuten koken.
voeg er sambal en peterselie bij.
Kruid eventueel nog wat bij met zout
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok