• 2 l kippenbouillon
  • 1 ajuin fijngesneden
  • 1 rode paprika in reepjes
  • 1 wortel in julienne
  • 2 knoflook teentjes zeer fijn versnippert
  • 1 koffielepel verse gember fijngesneden
  • 125 kip in stukjes
  • 25 kleine scampi’s gepeld en darmkanaal verwijdert
  • 50 g mihoen
  • 125 g bamboe uit blik
  • sambal naar smaak
  • 1 eetlepel maïsolie
  • 1 eetlepel fijngehakte peterselie
  • zout

  1. Fruit de paprika, ajuin en wortel 5 minuten aan in maïsolie.
  2. Voeg gember en look toe en stoof een 3 tal minuten mee.
  3. Giet er de kippenbouillon bij en laat 5 minuten koken.
  4. Voeg er de garnalen, kip, bamboe en mihoen aan toe en laat 3 minuten koken.
  5. voeg er sambal en peterselie bij.
  6. Kruid eventueel nog wat bij met zout
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!