• 1 ajuin (in stukjes)
  • 1 groene paprika (in stukjes)
  • 1 teentje look (zeer fijn gesneden)
  • 2 wortelen (in blokjes)
  • een handvol peultjes
  • 2 eieren (hardgekookt)
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • kokosmelk (165 ml)
  • 2 koffielepels sambal badjak
  • 2 koffielepels bruine suiker
  • ¼ bouillonblokje (groenten – Knorr)
  • arachideolie
  1. Kook de wortelen en de peultjes beetgaar.
  2. Doe een scheutje olie in een pan en fruit de ajuin met de paprika aan.
  3. Meng er de suiker en de tomatenpuree onder en laat 1 minuut zachtjes bakken.
  4. Giet er de kokosmelk en 50 ml water bij.
  5. Voeg er het stukje bouillonblokje en sambal badjak bij.
  6. Laat even doorkoken.
  7. Garneer met de hardgekookte eitjes.

Tableware by @cookenserve!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!