• 1 liter kippenbouillon
  • 2 eieren
  • klein teentje look (zeer fijn gesneden) 
  • bieslook (versnipperd)
  • gemberpoeder (naar smaak)
  • ca. 2 koffielepels maïszetmeel (opgelost in water)
  1. Breng bouillon aan de kook. 
  2. Voeg look en gemberpoeder toe. 
  3. Bind de soep met maïszetmeel.
  4. Kluts de eitjes los in een kommetje.
  5. Giet de eieren langzaam bij de bouillon. Ondertussen “splits” je de eieren met een vork.
  6. Serveer de soep in een kommetje en garneer met bieslook.   
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!