1. Kruid het gebraad met peper, zout en tijm.
  2. Doe een klontje boter in en pan en laat smelten.
  3. Kleur het gebraad langs beide kanten goudbruin.
  4. Leg het gebraad in een ovenschaal.
  5. Giet er een beetje wildfond of rode wijn bij.
  6. Leg er een blaadje laurier bij.
  7. Verwarm de oven voor op 180°C.
  8. Zet het gebraad ca. 30 minuten in de oven (600g). 
  9. Haal het gebraad uit de oven en dek het af met aluminiumfolie.
  10. Laat het 3 minuten rusten voor je het gebraad aansnijdt.

Lekkere garnituur bij wild!
veenbessen
spruitjespuree
rode kool
aardappelkroketten
gepocheerde peer

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!