Jean sur Mer lanceert na zijn kibbelingbeslag nu ook zijn eigen diepgevroren voorgebakken kibbeling. In samenwerking met Vishandel Schot Tholen heeft Jean sur Mer een eigen kibbelingproductielijn. De diepgevroren kibbeling van Jean sur Mer wordt geproduceerd naar eigen recept om de unieke krokante kibbeling te krijgen die de pioniers ook verkopen vanuit hun foodtruck.

Jean sur Mer wil zo iedereen thuis kunnen laten genieten van zijn lekkere alom bekende kibbeling, de typisch Nederlandse vissnack die bestaat uit stukjes witvis in een krokant korstje.  “Ons kibbelingbeslag is bedoeld om kibbeling te bereiden met verse vis. Maar voor wie kant-en-klare kibbeling wil maken is onze voorgebakken kibbeling de perfecte oplossing. Voorgebakken kibbeling kan bovendien bereid worden in de oven, je hoeft dus geen friteuse te hebben”, aldus Jan Kegels.

Gecerticifeerde duurzame visserij, MSC-vis

Jean sur Mer staat voor duurzame vis. De voorgebakken kibbeling is dan ook geproduceerd met duurzame MSC-vissoorten witvis zoals vlaswijting. Enkel visproducten die afkomstig zijn van duurzame visserij krijgen het Marine Stewardship Council-keurmerk (MSC).  “Vishandel Schot Tholen werkt met eerlijke en superverse producten. Hij koopt zijn vis aan bij de bron, waardoor het bedrijf vanaf de vangst de controle heeft over de vis en het zowel de kwaliteit als de prijs kan bewaken en verse vis kan garanderen. Het is niet voor niets dat Seppe Nobels van Graanmarkt 13 in Antwerpen er klant is!”, knipoogt Jan Kegels.

Afkruiden met Jean sur Mer kibbelingkruiden

En ook kibbelingkruiden kunnen niet ontbreken in het gamma van Jean sur Mer. Jean sur Mer kibbelingkruiden werden, net zoals het kibbelingbeslag, ontwikkeld in samenwerking met kruidenspecialist Evlier. De kruidenmix bestaat uit zuivere kruiden, zonder kunstmatige aroma’s en smaakversterkers. De kers op de taart van je kibbeling!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!