Saucisson au Poivre

Eén van de beste eigenschappen van peper is dat het de smaakpapillen over de gehele tong stimuleert. Dus als je houdt van intense smaken voor het aperitief, ga dan eens voor de ‘Saucisson au Poivre’ van Marcassou. Hij is gemaakt van de beste delen van het varken en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Daarenboven wordt hij gerookt op traditionele wijze: op een bedje van smeulende eik, beuk en jeneverbessen, karakteristiek aan de Ardense gastronomie, waarna hij vakkundig gerijpt in het hartje van de Ardennen, in Champlon. De ‘Saucisson au Poivre’ wordt geproduceerd zonder velletje, hij wordt namelijk manueel in 3 soorten peper (zwarte, witte en rode) gerold. Het is dus de perfecte combinatie van de traditionele ‘Saucisson d’Ardenne’ met de kruidige smaak van peper. Deze mix geeft extra pit aan je aperitief, met intense smaken én karakter. Daardoor gaat hij perfect samen met een heerlijk fris biertje, voor een écht Belgisch aperitief. Het seizoen is officieel geopend!

De ‘Saucisson au Poivre’ is beschikbaar in de supermarkten aan een aanbevolen verkoopprijs van € 3,79.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!