Noedels met gehaktballetjes
Noedels met gehaktballetjes

  • 500 g gehakt
  • 250 g noedels
  • 1/2 rode paprika (blokjes)
  • 1 wortel (schijfjes)
  • 1 ajuin (versnipperd)
  • ± 15 boontjes (in kleinere stukjes)
  • 1/2 teentje look (zeer fijn versnipperd)
  • 3 eieren
  • 50 g paneermeel
  • paprikapoeder
  • currypoeder
  • sambal
  • zout
  • lichte sojasaus
  • arachideolie
  1. Voeg 1 ei, paneermeel en look toe aan het gehakt.
  2. Breng op smaak met paprikapoeder, currypoeder, sambal en zout.
  3. Rol er balletjes van.
  4. Giet een scheutje olie in een pan en bak de balletjes goudbruin en gaar.
  5. Kook de groenten 3 minuten in water en giet ze af in een vergiet.
  6. Bak van de 2 andere eieren een omelet en snijd in kleinere stukjes.
  7. Bereid de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
  8. Doe een scheutje van de olie in een wok of pan.
  9. Voeg de groenten en de noedels toe.
  10. Breng op smaak met sojasaus.
  11. Meng er het ei en de balletjes onder.
  12. Lekker met zoetzure saus.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!