Oosterse wrap met kip

  • 6 wraps
  • 500 g kippenboutfilet (lidl) of kipfilet
  • 1/2 komkommer (in blokjes)
  • 1 geraspte wortel
  • 1 lente-ui (fijne ringetjes)
  • zoetzure saus
  • kipkruiden
  • arachideolie
  1. Snijd de kip in kleine stukjes.
  2. Kruid de kip met de kipkruiden.
  3. Doe een scheutje olie in een pan en bak de kip.
  4. Laat de kip afkoelen.
  5. Warm de wrap op zoals aangegeven op de verpakking.
  6. Strijk de onderkant van de wrap in met zoetzure saus.
  7. Verdeel er de kip, komkommer, wortel en lente-ui over.
  8. Rol de wrap stevig op.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!