Weldra is het Pasen. Deze verse paassalade is heerlijk bij het paasontbijt of brunch. Of op een toastje bij het aperitief natuurlijk!

Paassalade

  • 120 g gekookte kipfilet (in blokjes)
  • 2 eetlepels Manna barbecuesaus
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 30 g gele paprika (in blokjes)
  • 30 g mango (in blokjes)
  • 1 hard gekookt ei
  • snuifje witte peper
  1. Pel het ei.
  2. Snijd de eieren met de eiersnijder in blokjes. Snijd twee keer door.
  3. Eerst in schijfjes. Daarna draai je het ei een kwartslag en snijd nog eens door. Zo krijg je min of meer blokjes.
  4. Doe de kip, mango, paprika, ei, mayonaise, barbecuesaus en peper in een kom.
  5. Meng alles onder elkaar.
  6. Smakelijk!
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!