• 1 kg spiering zonder been (± 5 cm dik)
  • 250 ml vers appelsiensap
  • 3 eetlepels Lee Kum Kee Char Siu Sauce (o.a. verkrijgbaar bij Sun-Wah)
  • 2 eetlepels ketchup
  • barbecuekruiden
  • ¼ witte kool (in fijne reepjes)
  • 1 wortel (geraspt)
  • 1 lente-ui (versnipperd)
  • 2 eetlepels mayonaise
  • scheutje witte wijnazijn
  • 6 pistolets
  1. Kruid het vlees met barbecuekruiden.
  2. Doe de Char Siu Sauce, ketchup en het appelsiensap in de Crock-Pot.
  3. Doe er het vlees bij en zet voor 6 uur op stand 2.
  4. Meng de mayonaise en de azijn onder de wortel, lente-ui en witte kool.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Als het vlees klaar is, neem het uit de Crock-Pot en trek het met twee vorken uit elkaar.
  7. Garneer de pistolets met het vlees en de koolsalade.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!