Drie weken geleden vertrok ik op perstrip naar Graubünden met enkele collega-bloggers uit België, Nederland en UK. Ik moet om 5u30 op de luchthaven zijn en zie de rit in het holst van de nacht niet zitten. Daar komt het Sheraton Brussels Airport Hotel tegemoet om de nacht voordien in luxe te logeren op enkele stappen van de luchthaven. Dat is een deal! Ik word op de parking van de luchthaven afgezet en mijn vakantie begint meteen al. Ik kijk ernaar uit.

Club Kamer

Ik check in en logeer in een pas gerenoveerde Club kamer op de 5de verdieping. Naast een hemels Sheraton Sweet Sleeper Bed bevat de kamer een flatscreen tv, bureel, badkamer met bad en douche, natuurlijk daglicht, internet € 10,00 (gratis in de lounge en lobby), enz. De kamer is perfect onderhouden en modern ingericht. Perfect voor de start of het einde van je vakantie of zakenreis. Ik heb tevens gratis toegang tot de Club Lounge. Prijzen per nacht vanaf € 210,00 inclusief ontbijt.

Sheraton Brussels Airport Hotel

Club Lounge

De gratis Club Lounge omvat:

  • Gratis ontbijt, hors d’oeuvres in de namiddag, en een verscheidenheid aan dranken.
  • Kranten
  • Gratis internettoegang
  • Gratis gebruik van een kopieerapparaat en printer
  • Gratis toegang tot Sheraton Fitness

Ik maak geen gebruik van de Fitness maar even relaxen in alle rust met gratis internettoegang en drankjes naar believen, kan ik zeker waarderen. De lounge is sfeervol ingericht en biedt fantastische hapjes. Ik arriveer in de vroege avond en neem er alvast mijn aperitief. Ik neem een wijntje en zie later dat ook een biertap voorhanden is. Is dit de hemel? De Amerikaanse gasten beamen dat in elk geval. Voor de sporters onder ons…De Sheraton Fitness is dag en nacht open en toegankelijk met je kamersleutel. Na mijn aperitiefje neem ik een avondmaal in Restaurant Gullivers. Hierop kom ik in een later artikel nog terug.

Sheraton Brussels airport hotel
Sheraton Brussels Airport Hotel lounge
Sheraton Brussels Airport Hotel lounge

24-hour front desk

Waar ik dacht dat een hotel ’s nachts wel wat leegloopt, is dat hier niet het geval. Ik sta rond 5u30 aan de balie en de gasten lopen al af en aan. Uiteraard niet moeilijk als je bedenkt dat Sheraton de ideale uitvalsbasis is om van en naar de luchthaven te gaan. Ik check uit en wordt met de glimlach verder geholpen. Wat een luxe, letterlijk en figuurlijk!

Starwood Hotels and Resorts

Sheraton behoort tot Starwood Hotels and Resorts, een bedrijf met meer dan 1.300 hotels in 100 landen met om en bij 188.000 werknemers. Toonaangevend in de reisbranche dus. Gasten die meermaals terugkomen kunnen gebruik maken van een uitgebreid loyaliteitsprogramma (SPG) om voordelig te boeken. Sheraton is binnen de groep de grootste speler met 440 upper upscale full-service hotels in meer dan 72 landen over de hele wereld. Voor meer informatie moet je zeker Sheraton volgen op Instagram en Twitter.

p

Sheraton Brussels Airport Hotel
Brussels National Airport
1930 Brussel België
02 757 05 59
0032 2 710 80 00

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!