• 2 ajuinen (versnipperd)
  • 300 g pompoen (in stukjes)
  • 100 g knolselder (in stukjes)
  • ca. 1,5 liter water
  • 3 bouillonblokjes (kip)
  • 2 koffielepels rode Thaïse currypasta
  • 1 blikje 165 ml kokosmelk
  1. Doe al de groenten, bouillonblokjes en het water in een pot.
  2. Laat 20 minuten koken onder deksel.
  3. Mix de soep.
  4. Voeg de Thaise currypasta en de kokosmelk toe.

Nog recepten met currypasta:
Red curry pasta recept
Groentencurry in de wok 
Thaise gebakken rijst  
Visfilet met rode curry en kokos

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!