Visburger

Vandaag eten we visburgers op een broodje. Onze kinderen vinden het maar een rare combinatie maar als we hen erop wijzen dat fastfoodketens dit broodje ook op het menu hebben staan, is de combinatie ineens al wat minder raar. Tussen het broodje wat salade en “remouladesaus” als finishing touch!

Voor 4 visburgers
Ingrediënten
  • 8 fish sticks
  • 4 hamburgerbroodjes
  • Lollo bionda salade
  • 1 tomaat
  • ¼ komkommer
  • 1 lente-ui
  • een 5-tal augurkjes op azijn
  • een 10-tal zilveruitjes op azijn
  • 2 hardgekookte eieren
  • 2 eetlepels mayonaise
  • peper van de molen
Bereiding
  1. Kuis de salade.
  2. Snijd de tomaat en de komkommer in schijfjes.
  3. Snijd de augurkjes en de zilveruitjes in kleine stukjes.
  4. Snijd het lente-uitje in fijne ringetjes.
  5. Pel de hardgekookte eieren en prak fijn.
  6. Meng de augurkjes, zilveruitjes, lente-ui en het ei onder de mayonaise.
  7. Breng op smaak met peper van de molen.
  8. Snijd hamburgerbroodjes open en warm ze op zoals aangegeven op de verpakking.
  9. Frituur de fish sticks zoals aangegeven op de verpakking.
  10. Garneer de broodjes met salade, tomaat, twee fish sticks, komkommer en de visburgersaus.
Print Friendly, PDF & Email
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!