Voor 3 personen:

  • 500 g kipfilet
  • 100 g bamboescheuten
  • 150 g pompoen
  • 1 ajuin
  • 200 ml room
  • oestersaus
  • sojasaus
  • thaïse vissaus
  • 1 afgestreken koffielepel currypoeder
  • 1 /2 bouillonblokje (kip)
  • vijfkruiden-poeder
  • arachideolie
  1. Pel de ajuin en snijd grof.
  2. Kuis de pompoen en snijd in blokjes.
  3. Snijd de kip in reepjes of blokjes.
  4. Breng  de kip op smaak met een scheutje oestersaus, sojasaus, vissaus en vijfkruiden-poeder (alles matig!)
  5. Giet een scheutje arachideolie in een pan of wok en roerbak de kip.
  6. Voeg de pompoen en de ajuin toe.
  7. Laat even mee bakken.
  8. “Blus” de pan met een beetje water.
  9. Voeg de room en currypoeder toe.
  10. Verkruimel er het bouillonblokje over.
  11. Laat even opkoken en voeg de bamboescheuten toe.
  12. Serveer met rijst.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!