Marlene

Appels van hoge kwaliteit

Wie Zuid-Tirol hoort, denkt vooral aan bergen, sneeuw, natuur, skiën en wandelen. Maar vanaf vandaag voegen we ook ‘appels’ toe aan dit lijstje. Het appelmerk Marlene® teelt overheerlijke appels van hoge kwaliteit die afkomstig zijn uit de valleien van de Noord-Italiaanse Alpen. Dankzij haar Zuid-Tiroolse roots garandeert Marlene® kwaliteit, deskundigheid, territoriale identiteit en de beste smaak. Een andere troef is de uitgebreide waaier aan variëteiten. Heerlijk zoet, zuur, sappig, stevig en krokant. De slogan luidt niet voor niets, in het sappig Italiaans: “Vivi la varietà”.

Waarom zijn de Marlene®-appels zo bijzonder?

Het aroma en de smaak worden gevormd door de rijke bodem en het unieke klimaat van Zuid-Tirol dat hen verwent met meer dan 300 dagen zonneschijn en 2.000 uren zon per jaar. Bovendien zorgt het brede temperatuurbereik waaraan de appels tussen dag en nacht worden blootgesteld voor een perfecte suikerbalans van de appel, wat resulteert in een krokante beet en de typische kleur van de appels uit Zuid-Tirol.

Kortom, de hoogte, het Alpijns-Mediterraan klimaat van de zuidkant van de Alpen en de lange landbouwtraditie geven de appels uit Zuid-Tirol hun unieke en heerlijke smaak. Het is de meest uitgestrekte Europese regio waar appels worden gekweekt.

Naast het klassieke tussendoortje zijn appels ook ideaal om te verwerken in je gerechten, desserts en home made drinks. Laat je inspireren door de vele recepten op de website.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!