Salade met kidneybonen

Er zijn zo een paar reclamespotjes uit mijn kindertijd die ik nooit vergeet. De reclame van HAK is er zo eentje van. Je moet de groenten van HAK hebben, zegt Martine Bijl vanop een weiland in de Nederlandse polders. Ik heb jaren gedacht dat ik de groeten kreeg maar dat terzijde. Ik ben gek van kidneybonen. HAK verkoopt ze recent in handige zakjes. Lekker voor een maaltijdsalade met tonijn en olijven of met mozzarella en parmaham, kip en kaasblokjes…Ik heb paprika, gemengde salade, kidneybonen en komkommer genomen. Maar je kan uiteraard variëren met andere groenten zoals maïs, tomaten, rode ui, wortelen…. Breng de salade op smaak met witte wijnazijn, olijfolie, peper en zout. Of serveer met een vinaigrette. Smakelijk!

 

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!